Menu

M&G – Butterflies (wedding film)

Project details

2017 a fost anul in care, noi, cei de la STRATON FILMS, am muncit mai mult si ne-am afisat online mai putin.
Nimic intamplator, totul calculat precum un ceas elvetian, am mizat pe increderea voastra si munca noastra continua din spatele cortinei iar din toate acestea toata lumea a avut de castigat.

Voi dragi miri, ati primit mai mult decat v-am promis iar filmarile au juns la unii din voi in timpi record incepand de la 2 la 5 saptamani fara ca noi sa facem rabat de calitate plus multe alte suprize placute.

Toate acestea au fost posibile deoarece noi ne-am imbunatatit pe zi ce trece, ne-am reorganizat, ne-am mutat in casa noua „STRATON Films Studio” pe care o inauguram cu primul videoclip de nunta din acest an. Ne-am acomodat si conectat rapid la aceasta locatie iar energiile creative nu au intarziat sa apara.

Videoclipul de astazi este despre fluturi, fericire, dorinte si drumuri caci o viata simpla si linistita aduce mai multa bucurie decat cautarea succesului intr-o neliniste constanta iar acolo unde exista o dorinta, exista un drum.

Dupa 9 ani de activitate in acest domeniu a venit vremea sa renuntam la etapa de convingere si sa mergem pe incredere, increderea ca ne veti oferi cele mai frumoase momente din viata voastra iar noi va vom oferi in schimb o experienta unica si un film demn de aratat nepotilor.

Miruna & George va multumim pentru deschidere, alegere si nu in ultimul rand pentru rabdare. Sa aveti in viata un drum cel putin la fel ca cel pe care ati pornit odata cu noi.

Vizionare placuta si sa ne auzim cu bine !

Cu drag,
Nicu Straton
www.stratonfilms.ro

https://vimeo.com/241547053

  • Share

Recently in Portfolio

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *